Empresa
      Per què de les assegurances
      Corredor d' assegurances
      Equip Humà
      On Som
  Qué Oferim
      Assegurança Personal
          Accidents
          Vida/Estalvi
          Llar
          Automòbils
          Salut
      Assegurança a Empresas
          Danys
          Convenis
          Flotes
          Responsabilitat Civil
      Servei Integral a la construcció
          TRC
          SDD
          Oct's
          Responsabilitat Civil
          Acc. conveni construcció
          Crèdit & Caució
      Serveis
          Notícies
          Links
          Telèfons d'assistència
          Valoracions i Peritatges
          Assessoria Jurídica
      Descàrregues
          Construcció
          Transports
          Legislació
      Informació al Client
          Política de Qualitat
          Informació al Client
          Enquesta de Satisfacció
          Declaració Sinistre
     Àrea Privada
 
 

PER QU╚ DE LES ASSEGURANCES

  Quan l┤home deixÓ de ser n˛mada es crearen els primers assentaments humans fixes, origen de grans ciutats i base d┤una civilitzaciˇ que arriba fins als nostres dies. .

A partir d┤aquest canvi revolucionari aparegueren noves conductes en els homes i se n┤accenturaren unes altres. L┤home, en aquest nou estat sedentari, cerca un territori propi i privat amb vincles amb el seu entorn social. L┤economia de subsistŔncia de la tribu es transforma en economia de mercat. El treball s┤especialitza cada vegada mÚs...

Tot aix˛ va comenšar a provocar en l┤home la necessitat d┤assegurar-se tot all˛ que aconseguia dia a dia, de mantenir el que tenia. D┤aquest neguit neixen, en la societat moderna, les companyies asseguradores.

Avui dia, qualsevol persona tÚ contractat algun tipus d┤asseguranša, ja sigui per pr˛pia voluntat (la llar, de vida) o per imperatiu legal (del vehicle). La imatge del venedor d┤assegurances a domicili formava part del paissatge urbÓ fins no fa gaires anys, per˛ ara, grÓcies a l┤especialitzaciˇ i els canvis d┤hÓbits, la contractaciˇ d┤assegurances requereix d┤un bon assessorament que sempre ha de passar pel servei d┤una bona corredoria. No es tracta de vendre qualsevol cosa sinˇ all˛ que realment es necessita. La confianša en uns bons professionals es fa necessÓria per tal de no duplicar costos i evitar sorpreses desagradables a l┤hora de rebre el servei.

 

 

 

 

 

 

   

 

 CORREDURIA DE SEGUROS C. LORENTE. S.L.U.
C/ Jacint Verdaguer, 110· 08750 Molins de Rei (Barcelona). Tel. 936.682.841 - Fax. 936.686.207 Horari d'atención al públic Dilluns a Dijous de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 Divendres de 09:00 a 14:00 Agost 8:00 a 15:00 sense interrupcions